Over Goedkopefietsjes.nl

Mijn naam is Ronald, en ik ben de eigenaar van Goedkopefietsjes.nl waar wij ons focussen op kinderfietsen. Als geboren en getogen Noord-Hollander ben ik altijd al een ondernemer in hart en nieren geweest. Maar hoe ben ik nu precies in de wereld van kinderfietsen beland? Dat vertel ik je graag.

Het begon allemaal toen mijn oudste zoon drie jaar werd. Ik wilde hem een leuke, betaalbare kinderfiets cadeau doen. Maar tot mijn verbazing kon ik nergens een geschikt model vinden. De fietsen die ik tegenkwam waren vaak prijzig, en de leuke modellen waren schaars. Als ondernemer kon ik niet anders dan denken: “Waarom doe ik dit niet zelf?”.

En zo ontstond het idee voor Goedkopefietsjes.nl. Samen met mijn team gingen we op zoek naar betaalbare kinderfietsen van goede kwaliteit. We wilden een breed assortiment aanbieden, zodat elk kind op een hippe fiets kon rondrijden. Van loopfietsjes en 10 inch kinderfietsen voor de allerkleinsten tot 26 inch voor de tieners – we hebben het allemaal.

Wat maakt ons uniek? Nou, we ontwerpen onze fietsen zelf en laten ze vervolgens produceren, onder de merknaam Generation Fietsen. Geen dropshipping hier! Onze eigen werkplaats met opslag stelt ons in staat om onze voorraden te beheren en de kwaliteit te waarborgen. En als ik dan een kind zie wegfietsen op een fiets die ik zelf heb ontworpen of enthousiaste berichten krijg van tevreden klanten, geeft dat een enorme kick.

Bij het produceren letten we op alles: afwerking, prijs-kwaliteitverhouding, sterkte, mooie materialen en vooral veiligheid. We hebben grondig onderzoek gedaan naar leveranciers over de hele wereld voordat we onze huidige partner vonden. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Maar we zijn nog niet klaar! Onze toekomstplannen zijn groots. We willen meer kinderfietsen aanbieden. Met nieuwe modellen en kleuren willen we ons assortiment verrijken. En we gaan uitbreiden – een groter bedrijfspand betekent meer voorraad en nog meer tevreden klanten. Ook willen we actiever worden op social media en productvideo’s maken om ouders te helpen bij het in elkaar zetten van de kinderfietsen.

Op dit moment zijn we actief aan het kijken hoe wij verder kunnen uitbreiden. Want uiteindelijk willen we dat elk kind, waar dan ook in Europa, op een leuke en betaalbare fiets kan rondrijden.

Hopelijk heb je zo een wat beter beeld bij Goedkopfietsjes.nl. Wie weet zien we jouw kind binnenkort op een van onze fietsen voorbijflitsen op straat.

 

Contact gegevens:

Goedkopefietsjes.nl
James Wattstraat 7a
1976 BA IJmuiden
E-mail: info@goedkopefietsjes.nl
Telefoon: 0255 – 577 694

 

Openingstijden:

Alleen telefonisch bereikbaar op onderstaande dagen:
Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

 

Bedrijfsgegevens:

KvK nummer: 34386197
BTW nummer: NL 002127755B18
Of stuur ons een berichtje via het contactformulier onder Contact.